2018 year review

30.12.2018 kl. 10:12

Stal listan från Sofia

Årets bästa mat:

Min födelsedagsfrukostbrunch som ordnades av Nora, about sju månader efteråt men värt väntan. Please, hon hade ordnat med mimosas och allting. Sedan Powau och Kembuz morgonmål har varit riktigt perfekta. Breakfastfood är helt enkelt det bästa. 

Årets bästa film:

Coco var bra, och de filmer som jag har pratat om mest var nog the Jungle Book liveaction och Netflix Mowgli, har tänkt skriva lite längre inlägg om dessa. Jag bingea även Zootopia ett x-antal gånger. Jag kommer inte ihåg vad för filmer som kommit ut detta år, men jag har hört bra om Bohemian Rhapsody och Aquaman, så de är väl näst på listan att ses. 

Årets fail:

Hela förra våren. 

Årets bästa helg:

Öh, jag vet inte, midsommarhelgen var bra. Mysigt, även fast det var kallt och stormigt, men  mysigt. 

Årets bästa bok:

Alkemisten av Paulo Coelho och Rudyard Kiplings Djungenboken, och Veitola av Maria Veitola.

Årets mest lästa blogginlägg:

Jag har bloggar så dåligt att det skulle vara ett mirakel om något inlägg skulle vara läsbart.

Årets favorit produkt:

Kan jag svara mina tatueringar? 

Årets favorit låt:

Will You Be There av Michael Jackson, Fall on me av Andrea och Matteo Bocelli, Perfect Symphony av Ed Sheeran och Andrea Bocelli, Let it Rain av Luciano Pavarotti och Jon Bon Jovi, En annan sorts mor av Julia Frej, och Walls av Bon Jovi. 

Årets lärdom:

Organisera och förberedd mera, det lönar sig och då går du inte under. 

Jag behöver inte vänta på någon för att leva mitt liv, jag klarar av allting på egenhand.

Årets resmål:

Barcelona och Marrakech. Barcelona var så behövligt då när jag var dit och det var så roligt att inte behöva anstränga sig hela tiden. Marrakech var min första ordentliga resa utanför Europa och jag gjorde resan ensam, vilket gjorde det till en ännu större grej och en erfarenhet som jag är så tacksam över att jag hade och så glad över att jag gjorde den. 

Årets personliga win:

Att jag har lärt mig känna många människor, på en djupare level, vilket gör att jag blir mer social som är en win för mig själv. 

Och jag har påbörjat min sleeve, och den är i färg. 

2019 ska bli:

- Organiserad

- Roligt

- Mera tatueringar

- Mera resor

- Mer positiv

- Mer oförglömlig

Ronja Lemström
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Ronja, 23

Religionsvetenskap, ÅA

Åbo

Wannabe Nature Child

Disney in my heart

Ocean in my soul

Tattoos on my skin

A voice that can't sing, but is heard

Wolf, orca, thunderbird

Read this blog, 

maybe we'll meet in the fog

@rakentajantytar