07.55 28.12.2018

28.12.2018 kl. 07:55

God morgon, 

jag sitter vid köksbordet hemma hos mina föräldrar och njuter av den tystnaden och mörknet som existerar på landsbygden. Åt just morgonmål framför någon slumpmässig bullet journal-video, det är så tillfredsställande att se hur organiserade människor är (eller det är den uppfattningen som de ger i alla fall). Jag har sådan iver att börja på en ny och planera och planera lite till, tyvärr har jag min utrustning i Åbo och på riktigt borde jag fortsätta med min slutessä till en kurs. 

Det nya året står snart utanför dörren och det finns så mycket som händer, även fast jag har endast några saker planerade, men jag är så taggadinför nästa år. Redan denna höst, även fast jag hade mycket att göra med mina kurser, så var det ett lugn som lade sig i min själ och kropp och även när det blev som stressigast ville jag aldrig bara bryta ner och gråta, vilket var nästan en verklighet förra året i ochmed att min kandidatavhandlings skrivningsprocess var allt annat än vad jag hade önskat mig. Men nu under hösten så har det inte varit lika hemskt, lika stressigt, lika desperat, och det finns olika faktorer  som har påverkat detta och det är jag tacksam för. 

Jag ska försöka blogga i alla fall en gång till under detta år, mer som en recap, men jag kommer nog att återkomma till min resa till Marrakech, men jag vill ha lite mer struktur och mer information i mina inlägg än bara reflektioner och bilder. 

Ronja Lemström
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Ronja, 23

Religionsvetenskap, ÅA

Åbo

Wannabe Nature Child

Disney in my heart

Ocean in my soul

Tattoos on my skin

A voice that can't sing, but is heard

Wolf, orca, thunderbird

Read this blog, 

maybe we'll meet in the fog

@rakentajantytar