Måndags inlägg

29.10.2018 kl. 10:42

Jag kommer inte ens ihåg första gången jag såg någon i tv:n som satt på ett café och studerade, men så länge jag kommer ihåg har det varit en dröm eller en erfarenhet jag velat göra. Det här med små drömmar, det finns något tillfredsställande med att uppnå dessa vardagliga saker. 

Sitter för tillfället på Espresso House, det fanns inte så många att välja mellan i och med att jag var i farten redan vid nio och största delen av caféerna öppnar först tio. Orsaken varför ajg var tididgt ute var helt enkelt på grund av att elektrikerna springer ut och in hela denna vecka och jag vet inte när de tänkt komma in till min lägnehet. Jag klarar inte av att vara där när sådana kommer in. Här förra veckan när de kom och laga balkongen så hörde jag hur de gick in hos grannen och sprang ut så att jag inte behövde möta dem. 

Det var ett sidospår. Men det här att studera på café, det är ju brilliant. Njuter liksom av musiken och känner mig produktiv och till och med producerar text. Det är mer än vad jag trodde. Detta måste nog tas om. 

Så min måndag  har börjat bra i alla fall och förhoppningsvis håller den i sig. 

 

Det var mysigt att gå imorse. Det var kyligt, friskt och hur vackert var det inte? 

Ronja Lemström
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Ronja, 23

Religionsvetenskap, ÅA

Åbo

Wannabe Nature Child

Disney in my heart

Ocean in my soul

Tattoos on my skin

A voice that can't sing, but is heard

Wolf, orca, thunderbird

Read this blog, 

maybe we'll meet in the fog

@rakentajantytar