Söndags inlägg

28.10.2018 kl. 13:31

November knackar på dörren och vad betyder det?

Jag ska till Marrakech i mitten av november, jag har taggat denna resa sedan minst ett halv år tillbaka, dock bokade jag inte resan före i september. En vecka i Marrakech, det kommer att bli bra. För mig är Marocko tusen och en natt, äkta Aladdin. En värld som jag aldrig trodde jag skulle få uppleva och nu är jag på väg dit. 

Marrakech blir även en bra motvikt för det kalla som kryper in, det är dags att plocka fram filten så att jag inte fryser ihjäl under natten. Oktober har varit helt underbar höstmånad, skulle inte kunna drömt om en bättre. Kommer ihåg då under Ekenäs höstmarknad att det brukar vara kallt eller i alla fall kyligt men i år så var det jobbigt att ha på sig en läderrock.

Var igårr med Sasse och se på A star is born, och även fast jag var semi-medveten om att det är en sorglig film så var jag inte beredd på resultatet. Herregud. Jag rekommenderar filmen, men som sagt packa näsdukar!

Hängde med Sasse runt centrum, det var kaffe och bio, och "middag" och små shopping på H6M Home, dock var det gåvor jag köpte. Sedan gick jag hem och det var så härligt att "vandra" genom Åbo och bara njuta av hur kyligt det var medan jag gjorde en mental note att jag måste söka fram min halsduk och det kändes helt bra, alltså nuet. 

Jag överväger att även göra en nu bullet journal endast för kommande månaderna (alltså i ett häfte) för att det känns som om hela bullet journalen är för packad av information och inte tillräckligt tydlig, vilket jag behöver för att jag kommer att jonglera många olika kurser, uppgifter, deadlines och annan information plus fritid. 

Men förtillfället känns det inte överväldigande (är detta en okej översättning av overwhelming, jag sökte upp översättningen once men har i alla fall en gång fått kritik över användningen av ordet?) vilket är bra, det bara känns som om jag måste vara extra organiserad och faktiskt göra det lilla extra, så att jag kan göra alla mina planer som lovat. Samtidigt måste jag ändå komma ihåg att jag är "bara" människa och att jag borde även ta hand om mig själv, för annars kan allting sluta dåligt. 

Ronja Lemström
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Ronja, 23

Religionsvetenskap, ÅA

Åbo

Wannabe Nature Child

Disney in my heart

Ocean in my soul

Tattoos on my skin

A voice that can't sing, but is heard

Wolf, orca, thunderbird

Read this blog, 

maybe we'll meet in the fog

@rakentajantytar