bruten engelska

08.10.2018 kl. 18:49
Nu under höstterminen går jag x-antal kurser, många som går på distans via moodle, vilket är helt okej. Jag har dock märkt att det är helt något nytt när jag ska lyssna på videoklipp och på så sätt faktiskt ta in den viktiga informationen, men en ny grej som jag har nu reflekterat över är hur priviligerad jag är. Ja, det gäller många faktorer och aspekter etc, men just nu så lyssnar jag på en "föreläsning" som går på mycket bruten engelska, även fast det är akademisk föreläsning. Jag blir så distraherad, men i alla fall fick det mig att reflektera över hur bortskämd jag är med en "bra" engelska. 
Ronja Lemström
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Ronja, 23

Religionsvetenskap, ÅA

Åbo

Wannabe Nature Child

Disney in my heart

Ocean in my soul

Tattoos on my skin

A voice that can't sing, but is heard

Wolf, orca, thunderbird

Read this blog, 

maybe we'll meet in the fog

@rakentajantytar