Blogginlägg från mommos

24.09.2018 kl. 09:41

Sitter hos mommo och väntar på att hon kommer hem, heh, det lät som jag skulle brytit mig in, men jag lovar att moomo släppte in mig. 

Var till tandläkaren imorse och väntar på att jag kan äta något snart... flour life, liksom.

Var till Ekenäs höstmarknad på fredagen, där före hann jag med en sväng till min fammo. På lördagen var jag på kvällsskift och söndagen drog jag dubbelskift. Jag är ganska trött idag, typ trött i kroppen. Jag tänker skylla på arbetsmarathonen. 

Återvänder till Åbo på eftermiddagen och jag ser fram emot att byka och att städa min lägenhet, vuxenpoäng? 

Denna höst, hela två-tre, veckor in så har jag inte haft några proböem med att vakna tidigt ( tidigt för mig) på morgonen. Jag har kommit fram till att detta beror på två orsaker, första på grund av att en hel sommar med morgonskift som kräver väckning klockan sex har skapat någon sorts rutiner, den andra orsaken är att det är fortfarande renoveringar på gång i höghuset jag bor i och de börjar borra klockan åtta på morgonen. 

 

Ronja Lemström
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Ronja, 23

Religionsvetenskap, ÅA

Åbo

Wannabe Nature Child

Disney in my heart

Ocean in my soul

Tattoos on my skin

A voice that can't sing, but is heard

Wolf, orca, thunderbird

Read this blog, 

maybe we'll meet in the fog

@rakentajantytar