Reflektion

21.07.2018 kl. 15:52

Det finns så mycket jag vill blogga om men jag vet inte varför det känns som om jag inte har orken eller viljan att skriva. Kluvet bara värre. 

Jag kommer ihågnär jag ahr varit en aktiv bloggare, inte på denna blogg men på de som jag har haft förut, jag bloggade dagligen och ibland flera gånger om dagen. Jag saknar ivret inom mig. 

Senaste året har varit tufft, på flera olika plan. Studierna har inte gått som jag hade trott och optimistiskt planerat. Andra planer förändrades. Orken tog slut mitt i olika projekt. Kandidatavhandlingen blev lidande och jag är inte nöjd med den. 

Berg och dalbana, det beskriver mitt år. Ibland har jag varit på topp men ofta har jag varit nere, försvunnen bland yttre faktorer som ska existera  i mitt liv, eller som i alla fall inverkar på det. 

Jag hoppas att jag kommer att kunna förbättra det kommande året och att jag faktiskt infinner mig mer på topp än på bottnet. 

Ronja Lemström
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Ronja, 23

Religionsvetenskap, ÅA

Åbo

Wannabe Nature Child

Disney in my heart

Ocean in my soul

Tattoos on my skin

A voice that can't sing, but is heard

Wolf, orca, thunderbird

Read this blog, 

maybe we'll meet in the fog

@rakentajantytar