Midsommaren 2018 - Otalampi

05.07.2018 kl. 13:13

Det kommer en massa bilder från midsommaren, ni har blivit varnade. Jag tillbringade midsommaren, som jag hade ledig, hos min faster och hennes man i Otalampi. De har världens mysigaste stuga och den uppfyller den mest stereotypsika bilden av den finländska stugan. 

 

You better believe att jag har lekt fotograf och dokumentrat växter och landskap. På midsommarafton var det inte det bästa vädret, men mysighetsfaktorn blev skyhög istället. 

Jag och min syster, som kunde tyvärr inte vara med denna gång, hade aldrig en stuga när vi växte upp, men denna stuga är vår favorit och hela stället och dess atmosfär skapar en safe space. En plats var lugnet lägger sig och var vi kan glömma allt annat, all stress, alla måsten etc. 

Att vara omringad av naturen och bara få andas in lugnet och bara vara, guldvärt. 

Alla bilder som jag använder mig av är tagna med min telefon och de finns alla på min instagram @lemstromronja om du vill kika in för att kolla mer i realtid. 

På  tal om instagram, hur jag älskar denna app. Jag, och alla mina vänner vet att jag är helt in-love med denna app och att allting ska dokumenteras, även denna midsommar. 

Vi var på en liten promenad med mina föräldrar och så säg jag tågskenor, you bette believe att jag gick genom buskage för att få denna bild. Jag älskar tågskenor, tåg och allting relaterat. Jepp, jag har överromantiserat bilden av tåg sedan ajg var ett barn så let's not change that. 

Jag måste ju ta denna bild. Mina kära föräldrar som fortfarande härmar varandras kroppsspråk, en finne och en finlandssvensk. 

Jag måste erkänna att jag fotade många växtbilder för att jag hittade en ny egenskap på min telefon, som låter kameran fokusera på ett visst objekt och blurrar ut resten. 

Jag gillar inte Fresita, men en gång i året kan man ju fira med Fresita! Har ni smakat på blåbärsfresitan? Är nyfiken på vad det smakar. 

You can take the girl out of nature,

but you can't take the nature out of the girl

Halloo solnedgång, eller resten av det. Månen, färgerna, jag dör. Bilden är tagen vid midnatt, måste älska sommaren ibland. 

My weakness: reflektioner. Det är något magiskt med speglingar på vattenytan, speciellt när månen speglar sig. 

Lite mer naturelement, som jag älskar det. Mitt instagramflöde var fyllt med bilder och älskar det ännu mera. 

Sedan bevis på att jag var och simma. Jag vet att en del var o simma redan i maj, men nej, please, jag valde att vara och simma på den kalla midsommaren istället. 

Ronja Lemström
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Ronja, 23

Religionsvetenskap, ÅA

Åbo

Wannabe Nature Child

Disney in my heart

Ocean in my soul

Tattoos on my skin

A voice that can't sing, but is heard

Wolf, orca, thunderbird

Read this blog, 

maybe we'll meet in the fog

@rakentajantytar