snabb uppdatering

06.06.2018 kl. 12:29

Nu är det inte en uppdatering från Arken som kommer, men en uppdatering från Boktornet. Jag sitter och läser genom min kandidat och försöker redigera språket, som denna gång Nora har kommenterat. Jag måste nog säga att jag är otroligt tacksam för mina vänner, främst Nora och Jesper som båda har korrekturläst min kandidat. Nu finns det en chans att den går genom språkgranskningen när jag skickar in den. Planen är att jag lämnar in den nästa vecka. 

Jag har nu börjat sommarjobba, samma plats som förra sommaren och det går ju helt bra. Det känns bra att jobba med samma människor som jag gjorde förra året, syftar på de andra sommarjobbarna. Jag kunde aldrig förstå hur roligt det är att jobba med andra i samma situatione, asså de som är där under samma tiden som jag och inte har samma förkunskap som de som är utbildade. 

Under sommaren har jag som mål att slutföra två andra kurser och därmed underlätta höstens studiemängd. Hoppas verkligen att jag klarar av att göra detta. I teorin borde det inte vara ett problem eftersom jag har inte så mycket att göra på ön. 

Önskar även att jag kommer blogga mera under denna sommar än vad jag gjort under våren. Jag önskar att jag skulle dokumenterat mera och oftare. 

På senaste tiden, ungefär en vecka eller så, så har jag varit mycket inspirerad inför hösten och min nya bullet journal. Jag har sökt inspiration och det känns bra. Jag inser att i mitt fall är bullet journal ett verktyg som jag inte använt mig av tillräckligt. Så nu är jag ju taggad inför hösten och studierna igen. 

 

Ronja Lemström
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Ronja, 23

Religionsvetenskap, ÅA

Åbo

Wannabe Nature Child

Disney in my heart

Ocean in my soul

Tattoos on my skin

A voice that can't sing, but is heard

Wolf, orca, thunderbird

Read this blog, 

maybe we'll meet in the fog

@rakentajantytar