uppdatering från Arken del 3

04.04.2018 kl. 19:34

Sitter i Arken igen. Jag har så mycket att berätta men jag kommer att återkomma till en del grejer, som exempelvis min Barcelona resa och bilderna därifrån. Nu ska jag bara snabbt skriva om vad som har hänt sedan jag senast skrev. 

Jag har även lovat en bild på min senaste tatuering, så det ska jag även fixa. Måste ju skriva världens lista. Det är så lätt att glömma vad allt jag vill skriva om. Vill ju faktiskt fokusera mera på att uppdatera och dokumentera mitt liv helt enkelt. 

På senaste sidan är det mycket som jag har haft i mina tankar. I och för sig känns det som om hela detta stuideåt har inte varit något anant än att min hjärna har varit fylld med en massa tankar som "aldrig tar slut". Mycket grubblande och mycket "tänk om...". 

Jag skulle så gärna skriva ner mera saker, så att det skulle bli klarare för mig själv, men det känns fel, och jag vet inte om det är för att jag vill inte själv se min tankegång eller om jag inte orkar haska energi på det. 

Rutiner, prioriteringar och tidsplanering skulle verkligen vara någonting jag vill ha, skapa eller vad det nu heter.

Det finns så mycket jag vill göra, från riktigt små detaljer till större grejer som resor etc, men på någotsätt så fötrycker jag vilja att göra det och förtsätter att leva i en verklighet som jag anser att är meh. Det är ju verkligen inte ett mål, att leva ett meh liv.. Det känns som om jag haskar min potential och inte njuter till det fullaste. 

Jag ska försöka uppdatera oftare och skriva mera. För när jag själv läser tillbaka dessa inlägg så blir det endast en hög med mycket konstiga uppdateringar som är fylld med en massa information istället för att de skulle vara fyllda med ett varierande innehåll. 

Märks det annars att jag har suttit i arken i ungefär sju timmar och den enda jag har pratat med var min professor och det var endast några meningar så... 

Som sagt så återkommer jag med bilder och innehåll :D

Ronja Lemström
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Ronja, 23

Religionsvetenskap, ÅA

Åbo

Wannabe Nature Child

Disney in my heart

Ocean in my soul

Tattoos on my skin

A voice that can't sing, but is heard

Wolf, orca, thunderbird

Read this blog, 

maybe we'll meet in the fog

@rakentajantytar