Barcelona tips?

13.03.2018 kl. 15:34

Vet ni vad? Jo, jag är i Arken igen :D 

Jag vet inte varför det är så svårt att blogga hemifrån, men sitter man i Arken så är det helt okej. Nu har det varit nästan en vecka sen jag bloggade. Försöker jobba på att bygga upp en bättre takt. 

Det är Barcelona som gäller på söndagen, jag är så taggad. Speciellt nu när det är världen slisk-väder ute. Jag hoppas att det fortsätter regna så att isen smälter och att de bara trotoarerna kommer fram igen. Jag tror inte att jag berättade det här men förra veckan så slirade jag omkull när det hade kommit snö på isen och jag slog hela min korsrygg. Herregud vilket stöt. Men det gick helt bra att gå hem och nästa dag var det lite styvt, lördagen hur bra som helst, men söndagen var döden. 

Nu har jag då överlevt stöten så jag hoppas att det var det sista med ryggvärk för en lång tid framåt. 

Jag borde läsa på tent men jag ska släpa mig in till centrum såm snarast och fixa lite grejs, sedan blir det Coco med Nora (it's my birthday gift). Jag hade även den där smarta tanken att prova på liquid eyeliner idag för första gången. Har jag redan nämnt vädret... smart...

Men tillbaka till den där tenten. Asså jag hoppas att jag kommer igenom direkt, jag skulle inte kunna bry mig mindre om den där kursen.. den är så jobbig och svårt att relatera till att jag vill bara ha den igenom. Suck.. Mitt andra biämne är så mycket bättre och något jag förstår att jag kommer at tbehöva i framtiden. 

Jag väntar fortfarande på en bok som jag skulle behöva till kandin, så jag hoppas att den hinner komma före jag ska till Barcelona, så att jag kan släpa den med. 

Sitter som sagt i Arken, inne i studierummet och lyssnar på Walt Disney the Lion King the Legacy collection, love. Kan vi prata om den här live action lejonkungen som Disney ska göra. Asså jag vill understöda Disney, men de kan inte göra lejon med CGI. Detta är någonting som jag tänker understöda med att påpeka att har ni sett Djungelboken, den senaste live-action versionen? Herregud, både Shere Khan och Bagheera ser helt konstiga ut. Så jag är verkligen inte taggad för Lejonkungen, och det att Beyoncé ska vara Nala... Don't even go there... Det är i samma kategori som Will Smith ska ersätta Robin Williams som Anden i Aladdin.. Just nope... 

 

Ronja Lemström
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Ronja, 23

Religionsvetenskap, ÅA

Åbo

Wannabe Nature Child

Disney in my heart

Ocean in my soul

Tattoos on my skin

A voice that can't sing, but is heard

Wolf, orca, thunderbird

Read this blog, 

maybe we'll meet in the fog

@rakentajantytar