Blogginlägg från Arken

07.03.2018 kl. 16:42

Så var det dags att sitta i Arken igen. Jag har inte varit i Arken på hela denna vecka, på grund av att jag hade så jävla sjukt i ryggen att jag kom knappt upp från sängen.. Ja, det har inte varit lätt, men nu är det på bättringsväg. 

Idag har jag varit o tatuerat mig och jag är så nöjd med resultatet, det blev så lyckat. Jag kommer att sätta in en bild när det har läkt och berätta mera om den senare. 

Dagen började med kandidatopponering, nu har jag opponerat min del av vårens kandidatavhandlingar. Det är väl nu jag ska ta o sätta ihop min egen och vara den som ska opponeras. 

Alltså jag är dålig på att hålla tidsplanering, inte i syftet av att jag är tidsoptimist eller sådant, men jag har en tendens att plötsligt komma på att plötsligt händer det något. Denna gång är det att jag flyger till Spanien, närmare sagt Barcelona nästa veckas söndag. Herregud. Denna resa har varit planerad på ett mycket abstrakt plan i typ ett år och i februari bokade jag logi och biljetter och mindre än två veckor så åker vi till Spanien. Jag är så taggad. Jag vill så hänga i värmen (ja, typ 15 grader är värme :D)

Så om ni har några Barcelona tips på restauranger, sevärdheter, affärer, snälla dela med er?

Måste dela med om min nya favorit morgonmål som är växtbaserad/vegansk. Det är Alpro soya yoghurt i granatäppel smak (så god!), banan, nötter och mandlar och lite kanel. Super gott och mättande. 

Ronja Lemström
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Ronja, 23

Religionsvetenskap, ÅA

Åbo

Wannabe Nature Child

Disney in my heart

Ocean in my soul

Tattoos on my skin

A voice that can't sing, but is heard

Wolf, orca, thunderbird

Read this blog, 

maybe we'll meet in the fog

@rakentajantytar