The only thing we know, is that things don't always go the way we planned.

23.02.2018 kl. 18:31

Kan vi prata om hur härligt väder det har varit under denna vecka. Jag måste instämma med min kära mamma, som alltid säger att hellre minus tio grader och tjugo centimeter snö än nollgrader. Ja, klart det varit kallare, jag tror att det mätte hela minus 20 grader en morgon, men det var ju bara att packa en massa kläder på sig. Så jag bjuder här på en selfie, because the light and the landscape was amazing.

 

Alltså jag skulle tatuera mig på torsdagen, men tyvärr had emin tatuerar skadat handen, så tiden blev inhiberad. Sådant händer, och jag fick ju en ny tid så det är fixat. Men jag skulle ju velat ha min tatuering redan :D

Ronja Lemström
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Ronja, 23

Religionsvetenskap, ÅA

Åbo

Wannabe Nature Child

Disney in my heart

Ocean in my soul

Tattoos on my skin

A voice that can't sing, but is heard

Wolf, orca, thunderbird

Read this blog, 

maybe we'll meet in the fog

@rakentajantytar