vardagsupdate

24.01.2018 kl. 22:08

Jag har de senaste dagarna haft mycket svårt att koncentrera mig på studierna, vilket har lett till ett allmänt tillstånd var jag inte gjort så mycket. Igår har jag städat och ordnat i mitt klädskåp, sorterat kläder till donations högar. 

Jag behövde lite off tid nu, jag har eller min hjärna har varit på högvarv de senaste veckorna på grund av olika orsaker. Nu känns det som om jag har någonsorts ordning på det hela och faktiskt tänker fixa det här och skaffa de där berömda rutinerna.

Vet ni vad jag gjorde vid nio tiden? Jo, jag började med en wannabe meal prep. Jag fick för mig att fixa och prova på allt möjligt. Tyvärr så finns det inte några fina bilder av det hela, men jag har fixat mat för tre dagar. Jag lagade "makaronrådda" alltså inget svårt, sedan har jag fixat bananplättar, banankex, smoothie, äggsmör och tuorepuuro.

Det känns bra att jag fått någonting nyttigt gjort i alla fall. Här mellan varven har jag även bykt och diskat, så plus i kanten? 

Försöker tänka på det positiva när inte allting fungerar som man vill. Men nu har jag även packar världens lunchbox åt mig tills imorgon. Jag kommer att vara hela dagen i Arken imorgon, så jag är prepared.   

Ronja Lemström
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Ronja, 23

Religionsvetenskap, ÅA

Åbo

Wannabe Nature Child

Disney in my heart

Ocean in my soul

Tattoos on my skin

A voice that can't sing, but is heard

Wolf, orca, thunderbird

Read this blog, 

maybe we'll meet in the fog

@rakentajantytar