Projekt: ayip2017rrcl in review

04.01.2018 kl. 12:36

Som ni kanske läste på sommaren så höll jag på med ett eget litet projekt som gick under hashtaggen #ayip2017rrcl. Detta var ett projekt var jag siktade på att publicera en bild per dag under ett års tid och därmed skulle jag ha 365 bilder från 2017. Nu när det är 2018 så kan vi ta o kolla hur mitt lilla projekt sluta. 

Under 2017 har jag publicerat 459 bilder på 365 dagar. Nästa hundra bilder mer än vad det finns dagar. 

Det jag lärt mig genom denna process är att det finns många små detaljer i ens vardag som man inte kanske annars skulle komma ihåg eller dokumentera för att de är så vardagliga. 

Personligen gillar jag att dokumentera mitt liv genom bilder, och därmed föredrar jag Instagram iställer för SnapChat, för att jag vill gå tillbaka och se på bilderna. Och nuförtiden (för att jag är så gammal) så är det så lätt att bara skriva en liten mening, kanske bara ett ord eller en emoji och publicera bilden under en hashtag. 

Själv älskar jag instagram, följer människor från världen över, jag älskar det visuella och hur lätt det är att se världen genom en annan persons perspektiv. 

Detta projekt har nu lett till att jag kommer att fortsätta med det och i år ät hashtaggen det fantasifulla #ayip2018rrcl.

 

Ronja Lemström
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Ronja, 23

Religionsvetenskap, ÅA

Åbo

Wannabe Nature Child

Disney in my heart

Ocean in my soul

Tattoos on my skin

A voice that can't sing, but is heard

Wolf, orca, thunderbird

Read this blog, 

maybe we'll meet in the fog

@rakentajantytar