2017

02.01.2018 kl. 13:11

2017 var året när jag: reste till ett annat land i hopp om jobb endast för att gå genom världens mental breakdown och återvända till min hemort för att bli anställd inom en vecka, vilket resulterade i att det var världens bästa jobb. 

Fem ord som beskriver 2017: ambitiöst, prokrastinering, berg- och dalbana, wanderlust & tatueringar.

Årets höjdpunkt: Mitt sommarjobb och resan till Irland.

Året genom Spotify: Jag har ingen Spotify #hipster (köper min musik, nedan kan ni ser att jag lyssnar på Jonathan Youngs Disney covers, löv dem!

Årets maträtter: Overnight oats :D

Årets kulturupplevelser: Irland & Dublin var en kulturupplevelse för sig. 

Årets samhällsfenomen: Jag vet inte riktigt vad det kallas, men det hur så många ungdomar/unga vuxna har börjat engagera sig i politiska rörelser eller ideologier. Från veganismen till anti-Trump, #metoo till Parisavtalet. Älskar detta!

Årets sommarminne: Jag har inte något specifikt sommarminne. Jag gillar sådana små saker, som solnedgångar, vin till lunchen, måsar (okej, hate-love relationship), chill med otroliga människor. Jag besökte Norge och Raumo och Hangö. Riktigt idylliskt. Jag träffade Nora i Åbo och det var amazing. 

Årets gimme more:  rutiner, please! Jag behöver rutiner och stabilitet.

Årets gimme less: Prokrastinering och onödig ångest och stress. 

Årets utmaning: har varit denna höst. Jag älskar hösten, men denna höst har varit så otroligt jobbig på ett personligt plan som med studierna. Studierna speciellt för att kandin

Ronja Lemström
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Ronja, 23

Religionsvetenskap, ÅA

Åbo

Wannabe Nature Child

Disney in my heart

Ocean in my soul

Tattoos on my skin

A voice that can't sing, but is heard

Wolf, orca, thunderbird

Read this blog, 

maybe we'll meet in the fog

@rakentajantytar