Suomineito

06.12.2017 kl. 22:04

Finland, landet jag kallar mitt fosterland. Landet som jag är så tacksam för. Jag är tacksam att jag har fått växa upp här, gå i skola och nu på universitet här. Jag har vuxit upp med två olika språk och därmed har de öppnat dörrarna till två olika världar som existerar i Finland. Tacksam för landet är säkert, tacksam för alla möjligheter jar har haft endast för att jag föddes i detta land. Tacksam för självständigheten och för de som  gjorde det möjligt, tacksam för de som har upprätthållit det. Som ni kan läsa, jag är mycket tacksam för att jag får vara en del av detta land, detta folk. De ljög inte när de sa " Lottovoitto on syntyä Suomeen".

Tack & Kiitos, Onnea Suomi 100 v

Ronja Lemström
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Ronja, 23

Religionsvetenskap, ÅA

Åbo

Wannabe Nature Child

Disney in my heart

Ocean in my soul

Tattoos on my skin

A voice that can't sing, but is heard

Wolf, orca, thunderbird

Read this blog, 

maybe we'll meet in the fog

@rakentajantytar