#MeToo

18.10.2017 kl. 12:29

det är hashtaggen som trendar, och jag vet inte vad jag ska tycka om det. 

Före någon blir triggad så kan jag berätta att jag, som så många andra, även blivit utsatt för kommentarer och handlingar som är allt annat än okej. 

Det är så lätt för mig att tänka "äh, men det gör väl inget? det var endast en gång..." men efter att jag sett hur min facebook-feed är fylld med dessa #metoo så är det hur horribelt som helst. Det är allt för vanligt, och det är så konstigt när jag tänker på hur jag känner dessa människor och aldrig har vi diskuterat detta, även fast vi båda har gått igenom det. 

Personligen har jag inte postat ett inlägg på Facebook eller på liknande sociala medier, för att jag vill inte att mina föräldrar får höra om det. Och det gäller ju inte endast mina föräldrar, utan jag vill inte "utsätta" mig själv för kommentarer eller reaktioner på FB. Jag vill inte bli stämplad som ett offer eller någon man ska tycka synd om. PERSONLIG ÅSIKT!

Dock tycker jag att detta är en bra kampanj som även fått bra spridning vilket leder till diskussioner och förhoppningsvis ändringar i samhället. 

Ronja Lemström
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Ronja, 23

Religionsvetenskap, ÅA

Åbo

Wannabe Nature Child

Disney in my heart

Ocean in my soul

Tattoos on my skin

A voice that can't sing, but is heard

Wolf, orca, thunderbird

Read this blog, 

maybe we'll meet in the fog

@rakentajantytar