Sommarbucketlist - review

29.08.2017 kl. 10:09

Blev inspirerad av Adrienne att göra en sommarbucketlist och nu även att skriva om hur det gått, här kan ni läsa Adriennes inlägg.

 • Raseborgs sommarteater - check
 • Hälsa på min guddotter - check
 • Systers dimission - check
 • Midsommar någonsorts firande - check
 • Raseborg med mommo - check
 • Besöka någon sommarstad - check
 • Simma - check 
 • Cykelutfärd
 • Fotografera mera - check
 • Blogga mera - check
 • Planera studierna till hösten - check
 • Jordgubbskaka - check
 • Ärter, ärter i överflöd -check
 • Fira min gudmor -check
 • Fira min fammo -check
 • Hälsa på min faster och hennes man på deras stuga -check
 • Besöka Runsala med Nora -check
 • Hänga vid ån i Åbo - check
 • Mera chillhäng i Åbo -check
 • Vin vid ån -check

Jag länkade till några inlägg i listan, jag måste säga att jag är ganska nöjd, eller mycket nöjd. Detta kan ju vara för att jag gjorde listan relativt sent och inte hade så höga förväntningar. Blogga mera tycker jag att går lite i vågor, nör det finns inspiration och motivation. Sedan finns det även saker jag gjorde som inte var på listan, som att träffa Alexandra, och Alicia och Anna. Och att hitta ett sommarjobb jag trivs såhär bra med och hittat nya vänner där. Jag msåte säga att sommaren har varit lyckad. 
Jag tänkte först skriva detta inlägg när mitt sommarjobb slutar, för att jag har ännu några veckor sommarjobb kvar, men ajg märkte att de lediga dagarna som jag kommer att kunna vara i semester mode, kommer att vara jag i Åbo som försöker få någonsorts koll på livet etc. 

Ronja Lemström
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Ett sånt här inlägg borde jag också göra, intressant :)
Daniela29.08.17 kl. 19:54

Ronja, 23

Religionsvetenskap, ÅA

Åbo

Wannabe Nature Child

Disney in my heart

Ocean in my soul

Tattoos on my skin

A voice that can't sing, but is heard

Wolf, orca, thunderbird

Read this blog, 

maybe we'll meet in the fog

@rakentajantytar