my person

23.08.2017 kl. 11:48

Jag träffade Alicia på måndagen, och för er som inte vet, hon är my person. Det var otroligt roligt att träffas igen, det blir allt för lång tid mellan våra dates p.g.a att vi bor så långt ifrån varandra. Men det är så intressant att det är ingen skillnad hur länge sedan det är vi träffades så we pick it up where we left it. 

Det var så amazing att reconnect, men saknaden är redan stor när Alicia återvänder upp till Pampas. Jag har dock lovat att jag ska släpa mig upp dit, så jag ska se när jag hinner, but I'm on my way, I can go the distance. 

Vi hade denna otroliga idé att vi måste skapa en YouTube kanal bara för att vi är make-up tokiga och vi kan göra unboxings för varandra. Nu är jag så taggad på att börja vlogga, för den själviska orsaken att jag vill dokumentera detta liv jag lever och alla små stunder och detaljer, tankar och känslor etc. 

Det är ju bra att man kan få en sådan dos av inspiration av person som delar intresse och passion för samma ämne. 

Ronja Lemström
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Äntligen kan jag kommentera! :D Asså, jag bara tänkt på exakt samma saker då jag var på väg hem, o bara ville skriva ett eget blogginlägg om det! :') Men jag känd ju bara att jag jämt får ny amazing energi då vi umgås!! Varför bor jag int i Åbo!?
Alicia31.08.17 kl. 20:13

Ronja, 23

Religionsvetenskap, ÅA

Åbo

Wannabe Nature Child

Disney in my heart

Ocean in my soul

Tattoos on my skin

A voice that can't sing, but is heard

Wolf, orca, thunderbird

Read this blog, 

maybe we'll meet in the fog

@rakentajantytar