3/30 A book I love

Publicerad 11.05.2017 kl. 08:10

Jag är så dålig att läsa böcker men, The Hobbit är ju alltid bra, sedan älskade jag The Great Gatsby (amazing) och nu är jag inne på Jan Guillous De stora århundradet-serien, som är i alla fall hittills så bra. Har ni några tips på bra böcker, som skulle få en motiverad att läsa?

 

 

Kommentarer (1)
Jag vet ju inte hurudana böcker du tycker om att läsa, men jag vill ändå tipsa om Cecelia Aherns böcker. De är mysiga, handlar ofta om kärlek och är relativt lättlästa, riktiga feelgood böcker! :)
Nicolina16.05.17 kl. 11:41
Tack för tipset! Jag ska ta och kolla :)
18.05.17 02:23

Mitt namn är Ronja, studerar religionsvetenskap vid Åbo Akademi. Jag kan inte det här med prepositioner, så ber om ursäkt.

Jag identifierar mig som en socialt introvert person (även när internettest påpekar att jag är extrovert), med en rebelsjäl som brinner för oceanernas välmående, och lite extra för späckhuggarna. (och lite extra för Disney)

Jag söker oftast efter svenska ord, som endera har försvunnit eller aldrig existerat i mitt ordförråd.

Jag är en dagdrömmare, men lever sälland de liv jag har drömt om.

Jag hoppar från ena sidan till den andra, jag är öppen för idéer och åsikter och vill gärna lära mig mera om allting. När jag formar min egen åsikt, och om jag anser att det är en viktig åsikt eller perspektiv, så brinner jag för det.

Jag vill vara lycklig och jag vill se världen, de är väl mina klaraste mål jag har någonsin haft.

Detta är visst vem jag är.

 

 

Bilderna ©Ronja Lemström om inget annat anges

 

Headern: Oh My Disney

Kategorier

Senaste kommentarer