3/30 A book I love

11.05.2017 kl. 08:10

Jag är så dålig att läsa böcker men, The Hobbit är ju alltid bra, sedan älskade jag The Great Gatsby (amazing) och nu är jag inne på Jan Guillous De stora århundradet-serien, som är i alla fall hittills så bra. Har ni några tips på bra böcker, som skulle få en motiverad att läsa?

 

 

Ronja Lemström
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Jag vet ju inte hurudana böcker du tycker om att läsa, men jag vill ändå tipsa om Cecelia Aherns böcker. De är mysiga, handlar ofta om kärlek och är relativt lättlästa, riktiga feelgood böcker! :)
Nicolina16.05.17 kl. 11:41
Tack för tipset! Jag ska ta och kolla :)
18.05.17 02:23

Ronja, 23

Religionsvetenskap, ÅA

Åbo

Wannabe Nature Child

Disney in my heart

Ocean in my soul

Tattoos on my skin

A voice that can't sing, but is heard

Wolf, orca, thunderbird

Read this blog, 

maybe we'll meet in the fog